måndag 24 mars 2008

3. Nätverket Själaglad - ILKA


Nätverket Själaglad presenterar ILKA Förskoleprodukter AB

ILKA är ett helsvenskt familjeägt företag grundat 1975 i Malmö. ILKA utvecklar, tillverkar och säljer produkter i trä, böcker, pärlor, CD, möbler, hobby, cyklar mm. Försäljningen sker i Sverige direkt till förskola/skola/barnverksamhet, privata konsumenter och till återförsäljare. Till andra länder exporteras ILKA:s produkter direkt till företag eller genom agenter.

ILKA:s affärsidé är "rejäla vettiga leksaker för barn". Leksakerna ska vara utvecklande, rätt anpassade, lärande, säkra, hållbara och roande. ILKA har ett flertal kända licenser som t ex Molly, Mumin, Babar, Totte, Emma och Ludde m.fl.

ILKA ligger även bakom den stora barnsuccén "Vännerna i Kungaskogen". En ny unik bild- och musiksaga med temat "att vara schysst och en bra kompis". Boken har fått ett oerhört varmt mottagande av förskolor, daghem och privatpersoner och har gått ”rakt in i hjärtat” på barnen. Allt detta innehåller "Vännerna i Kungaskogen". Stora, vackra och tydliga bilder, lättläst text, charmiga karaktärer, två CD-skivor med medryckande musik, dialoger och Börje Ahlstedt som berättare. Missa inte årets viktigaste produkt med vänskap, moral, etik och samarbete som budskap.

Genom över 30 års dagligt användande av ILKA-produkter på förskolor och skolor i Sverige och andra länder, har ILKA blivit ett känt varumärke med ett gott renommé för kvalitet, service och säkerhet. Välkommen till ILKA!


tel: 040-120012
fax: 040-126024
mail: idea@ilka.se
www.ilka.se

Inga kommentarer: