lördag 23 juni 2012

Dags att byta badvatten

Vissa saker kan inte förklaras, de behöver upplevas.

Hur förklarar jag att jag tvättar, renar och frigör essensenergin i en människa när jag coachar? För det är Essence Coaching. Vi kommer hit rena som nyfödda bebisar och drar sedan på oss en massa smuts, i form av tankar, känslor, beteenden, övertygelser, trosföreställningar, mönster, vanor, åtaganden mm som lägger sig som en programvara i det omedvetna. Vi fyller oss med smuts som sedan styr vår vardagen, och vi vandrar omkring i tron att vi är medvetna och att vi själva styr. Istället går det mesta på autopilot, så länge vi inte belyser det och tar fram alla tvättredskap vi har.

Essence Coaching tvättar bort dessa avlagringar som påverkar vardagen. Tillsammans putsar vi dina inre fönster så att du ser klarare på dig själv och din omvärld. Tillsammans sköljer vi rent i känslosörjan, tömmer ut badkaret som innehåller både dina och andras förbrukade energier. Vi skrubbar bort avlagringarna som gör dig sjuk. Vi lagar läckorna och hålen som gör att du inte kan behålla det som gör dig lycklig och fri. Vi polerar upp emaljen så att inget längre får fäste utan bara rinner av dig, för hålen är lagade, ytan len. Och vi fyller upp dig med det som du mår bra av. Och du lär dig var proppen sitter så att du kan tömma ut gammalt badvatten. Och du lär dig var påfyllningen finns när du vill njuta av ett härligt bad. Och du inser vad som gör själva badstunden lyxig och speciell. Det känns omöjligt att förklara, det behöver upplevas. Men jag gjorde i alla fall ett gott försök.

Den här mannen tvättar också energier. Jag är en Essence Coach. Han är en Essence Dancer, fri att vara den han är i sin allra innersta kärna. Och fri att uttrycka sin briljans.

Mer om Essence Coaching, Fria Energy Tools, massor av fri inspiration mm www.sjalaglad.nu




Inga kommentarer: